Drivhus

Skap en vakker blomst fra et tørt frø i ditt eget hobbyveksthus? Eller høste egendyrkede små søte tomater?

Muligheten er der! Drivhus kan brukes til å dyrke frem vakre blomster eller spiselige vekster. Noen plasserer en koselig café sett drivhuset og nyter morgenkaffen.

Vi har en av Norges største utstilling av flotte drivhus. Det å kunne kjenne på og oppleve drivhuset er viktig før du bestemmer deg.

Vi tilbyr både store og små drivhus i forskjellige prisklasser og materialer. Med vår kompetanse hjelper vi deg med å velge riktig til ditt behov. Vårt hagesenter har godt utvalg av drivhusutstyr og vanningsutstyr.

Noen av drivhusene kan du se på https://hageland.no/drivhus/ eller på www.grønnindustri.no men utvalget er størst i hagesenteret.

Hageland drivhus:
Vår bestselgende drivhus er Hageland drivhuset. Med god bredde på 3.06 meter gjør det enkelt og komfortabelt å dyrke på begge sider av midtgangen . Lengden på huset er valgfritt ; 3×3 meter, 3×4 meter, 3×5 meter og 3×6 meter.
Konstruert av kraftige sorte aluminiumsprofiler, 10 mm polykarbonat plater i taket og 4 mm herdet glass i sidene. Sidehengslet «stalldør» som gjør det enkelt å få god lufting når det trengs.

Søk nå knapp