Om Gjennestad Hagesenter

I Stokke mellom Tønsberg og Sandefjord finner du vårt fantastiske hagesenter; Hageland Gjennestad. Hagesenteret er en del av hagelandgruppen. Vi er lokalisert på samme område som Gjennestad VGS (tidligere Gjennestad gartnerskole). Vi er stolte av å ha et stort fagmiljø, egen park som er åpen for publikum. Vi har dyktige fagfolk på jobb hver dag!

Vår virksomhet ble grunnlagt i  1946 og vi satser på fagfolk på alle områder. Her kan du finne inspirasjon ut ifra sesong, og vi elsker å by på vår kunnskap gjennom våre utstillinger i flere avdelinger!

Du finner et godt utvalg av det meste hos oss, men vi ønsker å trekke frem vårt brede utvalg av planter, busker og trær, vakre snittblomster, det du trenger til borddekking, gave- og interiørartikler. Du finner et stort utvalg av både hagemøbler og utekjøkken, i tillegg til veksthus for hobbygartneren, damutstyr og fontener. Velkommen hit for inspirasjon og en hyggelig handel!

Kundene våre setter ekstra stort pris på caféen vår og vi får særlig skryt av smakfulle bakverk og lokalt produserte matvarer. Her finner du mye godt for ganen og gjerne gaven til den som har alt?

Her kan du også få ladet bilen din på hurtiglader mens du handler. I bygget nærmest hagesenteret finner du Mattorget. En matbutikk vi kan anbefale på det varmeste.

Du finner oss ved gamle E-18 i Stokke, vi har stor, gratis parkeringsplass. Velkommen for en hyggelig handel og kanskje en forfriskende spasertur i parken vår?

Følg oss gjerne på Facebook og instagram.

/section>
Søk nå knapp