Gjennestad Julemarked 2022

Fredag 2. desember kl. 10.00 – 18.00

Lørdag 3. desember kl. 10.00 – 16.00

Vi på Gjennestad har på ny gleden av å invitere både gamle og nye utstillere til Julemarked.

Bor det en liten kremmer i deg? Bærer du på et skjult kunstnerisk talent som du tror andre vil ha glede av? Er du av typen som lager altfor mye kryddersild eller som strikker altfor mange skjerf til jul? Da er kanskje Gjennestad Julemarked noe for deg.

Vi ønsker å samle småkakebakere, hattemakere, fingerheklere,  svelestekere, skinngarvere,  julepyntdesignere, keramikere,  jazzmusikere, glassblåsere og … ja, du skjønner tegningen. Vi er på jakt etter et mangfold av spennende kvalitetsprodukter fra lokalprodusenter og -forhandlere som fortrinnsvis deler Gjennestad sine visjoner om bærekraft.

I år vil Julemarkedet bli avholdt under det nye taket på baksiden av hagesenteret. Vi vil forsøke å holde lokalet godt over frysetemperatur, men vi må samtidig presisere at dette er et utemarked under tak, og alle utstillere må kle seg deretter.

Utstillere vil bli fakturert i forkant og prisene i år er som følger:

Bord (180x75cm) i markedshallen kr 500,- pr. bord (maks fem bord pr. utstiller)

Strømuttak til stand kr 300,-

Prisene gjelder for begge dagene. Påmeldingsfrist 15. oktober.

Arrangørenes primæroppgave er å drifte et av landets største hagesentre og derfor har vi dessverre ikke kapasitet til å være standby på telefon. Ved eventuelle spørsmål eller andre henvendelser, ber vi deg derfor vennligst om å benytte vår e-postadresse: julemarked@gjennestad.no.

Velkommen til et superhyggelig julemarked!

Søk nå knapp